Acest portal a fost realizat in cadrul proiectului "Dezvoltarea serviciilor electronice către cetăţeni şi mediul de afaceri din judeţul Tulcea" finantat prin Programul Operaţional Sectorial „Creşterea Competitivităţii Economice” - co-finanţat prin Fondul European de Dezvoltare Regională

ŞTIRI ŞI COMUNICATEISTORIC

Consiliul Judeţean, alături de rezerviştii militari tulceni la 90 de ani de la înfiinţarea ANCMRR

 

Vicepreşedintele Consiliului Judeţean Tulcea, Cosmin Boiangiu, a participat marţi, 26 mai, la Adunarea Festivă a Asociaţiei Naţionale a Cadrelor Militare în Rezervă şi în Retragere (ANCMRR), dedicate Zilei Rezervistului Militar şi a împlinirii a 90 de ani de la constituirea primelor formaţuni ale cadrelrezervisti 1.JPGor militare în rezervă.


Data Publicarii : 26.05.2015Citeste mai mult»

Lansare de navă la Vard Tulcea SA

Vicepreședintele Consiliului Județean Tulcea, Vasile Strat, și consilierul preşedintelui, Mihai Nicolae, au participat marți, 26 mai 2015, cu începere de la ora 10.30 la ceremonialul de livrare a unei noi nave realizate de Şantierului Naval Vard Tulcea.

De data aceasta este vorba despre o navă offshore de construcții și instalații conducte pe fundul mării, tip Vard 3 05 Pipelayer.
DSC_0799.JPG

Data Publicarii : 26.05.2015Citeste mai mult»

Alteța Sa Regală Principele Nicolae al României va participa la Startul Festiv și la antrenamentele oficiale ale Danube Delta Rally® 2015 – ediția a XVI-a

 

Între 04-06Foto ASR Principele Nicolae (c) Casa MS Regelui foto Daniel Angelescu (2).jpg Iunie 2015, va avea loc la Tulcea, cea de-a XVI-a ediție a evenimentului de motorsport Danube Delta Rally® – organizat de Clubul Sportiv Nautic Motorsport, sub egida Federației Române de Automobilism Sportiv (FRAS) și Federației Internaționale a Automobilului (FIA), în parteneriat cu Consiliul Județean Tulcea, Primăria Tulcea și Instituția Prefectului - Tulcea. Evenimentul care reunește sportivi de talie națională și internațională are ca scop atât promovarea sportului de performanță, cât și a zonei turistice al Județului Tulcea și a Deltei Dunării.

Data Publicarii : 26.05.2015Citeste mai mult»

De 1 Iunie, în Piaţa Civică Pentru toţi copiii Tulcei, sărbătoare cu Mickey Mouse, clowni, şi prinţese

Pentru toţi copiii Tulcei, sărbătoare cu Mickey Mouse, clowni, şi prinţese

  Consiliul Judeţean organizează luni, 1 Iunie, o mini-sărbătoare dedicată Zilei Copilului. Manifestările se vor desfăşura în Piaţa Civică între orele 10.00-13.00.

1 iunie.png

Data Publicarii : 25.05.2015Citeste mai mult»


S-au deschis înscrierile oficiale pentru cea de-a XVI-a ediţie a Danube Delta Rally®, care are loc anul acesta în perioada 4-6 iunie, la Tulcea, termenul limită pentru înscrieri fiind 20 Mai 2015. Detalii..