Acest website foloseşte cookie-uri. Navigând în continuare vă exprimaţi acordul asupra folosirii lor.
Cookie-ul folosit este ASPSESSIONID si expira la încheierea sesiunii de navigare.
Mai multe detalii...

Acest portal a fost realizat in cadrul proiectului "Dezvoltarea serviciilor electronice către cetăţeni şi mediul de afaceri din judeţul Tulcea" finantat prin Programul Operaţional Sectorial „Creşterea Competitivităţii Economice” - co-finanţat prin Fondul European de Dezvoltare Regională

ŞTIRI ŞI COMUNICATEISTORIC

Consiliul Județean Tulcea sărbătorește Ziua Imnului Național

Vineri, 29.07.2016,  Lucian Simion, consilierul președintelui Consiliului Județean Tulcea, a participat la ceremonialul militar dedicat zilei Imnului Național al României, eveniment desfășurat în Piața Tricolorului din municipiul Tulcea.

simion.png

Data Publicarii : 29.07.2016Citeste mai mult»

Consiliul Județean Tulcea susține modernizarea și reabilitarea stațiilor de tratare a apei potabile

Miercuri, 27.07.2016, Lucian Simion, consilierul Președintelui Consiliului Județean Tulcea, a participat la conferinţa de finalizare a primei faze a proiectului „ Reabilitarea și extinderea sistemelor de apă și apă uzată în județul Tulcea”.

DSC_0488.JPG

Data Publicarii : 27.07.2016Citeste mai mult»

Primăriile au la dispoziţie fonduri pentru finanţarea lucrărilor de înregistrare sistematică în registrul de cadastru şi carte funciară a imobilelor din extravilan


         Miercuri, 27 iulie, cu începere de la ora 09.00, la Sala Mihail Kogălniceanu a Consiliului Judeţean Tulcea, a avut loc o întâlnire de lucru pe tema  modificărilor și completărilor Legii nr. 7/1996 a cadastrului și publicității imobiliare. La această şedinţă de lucru au participat Prefectul Judeţului, Marin Bădiţă, Vicepreşedintele Consiliului Judeţean Tulcea, Dumitru Mergeani, Emilia Şerpescu, directorul Oficiului Judeţean de  Cadastru şi Publicitate Imobiliară, primari şi reprezentanţi ai primăriilor din judeţ. 

DSC_0464.JPG

Data Publicarii : 27.07.2016Citeste mai mult»