Acest website foloseşte cookie-uri. Navigând în continuare vă exprimaţi acordul asupra folosirii lor.
Cookie-ul folosit este ASPSESSIONID si expira la încheierea sesiunii de navigare.
Mai multe detalii...

Acest portal a fost realizat in cadrul proiectului "Dezvoltarea serviciilor electronice către cetăţeni şi mediul de afaceri din judeţul Tulcea" finantat prin Programul Operaţional Sectorial „Creşterea Competitivităţii Economice” - co-finanţat prin Fondul European de Dezvoltare Regională

ŞTIRI ŞI COMUNICATEISTORIC

Întâlnire pe tema cooperării româno-qatareze

Administratorul public al județului Tulcea, Dumitru Mergeani, a participat, astăzi, începând cu ora 10.00, la o întâlnire hibrid între operatorii economici din România și cei din Qatar, eveniment organizat pentru a facilita și dezvolta relațiile comerciale româno-qatareze.
IMG_6736.JPG

 

Data Publicarii : 20.02.2024Citeste mai mult»

​​​Bugetare participativă la nivelul județului Tulcea

 ​ Consiliul Județean Tulcea implementează, în 2024, mecanismul de bugetare participativă, care va permite cetățenilor cu reședința sau domiciliul pe raza județului Tulcea să propună și să voteze proiecte de interes județean. Proiectele declarate câștigătoare vor fi implementate și finanțate integral de Consiliul Județean Tulcea.

Data Publicarii : 19.02.2024Citeste mai mult»

​Președintele Federației Române de Baschet, în vizită la Tulcea

 Marți, 30 ianuarie 2024, vicepreședintele Consiliului Județean Tulcea, Mihai Huleni, a primit vizita unei delegații a Federației Române de Baschet, conduse de președintele Emilia Carmen Tocală. Vizita este ocazionată de relocarea Sucursalei Regionale nr. 9 a Federației Române de Baschet de la Constanța la Tulcea.
IMG_6261.jpg

Data Publicarii : 30.01.2024Citeste mai mult»