Acest portal a fost realizat in cadrul proiectului "Dezvoltarea serviciilor electronice către cetăţeni şi mediul de afaceri din judeţul Tulcea" finantat prin Programul Operaţional Sectorial „Creşterea Competitivităţii Economice” - co-finanţat prin Fondul European de Dezvoltare Regională

ŞTIRI ŞI COMUNICATEISTORIC

Un weekend cu „dichis’n’Blues”, la Tulcea

      Preşedintele Consiliului Judeţean, Horia Teodorescu, a participat joi, 3 septembrie, la conferinţa de presă prilejuită de deschiderea Festivalului de muzică blues „dichis’n’Blues”.
    Evenimentul, ce se va desfăşura în zilele de 4-6 septembrie, pe esplanada situată între Casa Avramide şi Teatrul „Jean Bart”, este organizat de Asociaţia Culturală „în Exil” în cadrul unui proiect cultural cofinanţat de Consiliul Judeţean Tulcea.
dichis 1.JPG

 
 
 
 
 
 
 

Data Publicarii : 03.09.2015Citeste mai mult»

Rezervaţia Biosferei Delta Dunării, la aniversarea a 25 de ani de la înfiinţare

     Vicepreşedintele Consiliului Judeţean Tulcea, Vasile Strat, a participat marţi, 1 septembrie, la seminarul prilejuit de aniversarea a 25 de ani de la înfiiţarea Rezervaţiei Biosferei Delta Dunării precum şi a 50 de ani de la atribuirea RBDD a Diplomei Europei pentru Ariile Protejate.
     Evenimentul s-a bucurat de o largă participare naţională şi internaţională. Alături de numeroşi invitaţi din partea Consiliului Europei şi ai mai multor organisme internaţionale de mediu, au fost prezenţi   Anne–Rose–Marie Jugănaru, ministru secretar de stat în cadrul ministerului Mediului precum şi mai mulţi lideri locali, între care s-au numărat, bineînţeles, guvernatorul RBDD, Lucian Eduard Simion şi prefectul Marin Bădiţă. Nu în ultimul rând, la seminar  au fost prezenţi toţi guvernatorii pe care RBDD i-a avut de-a lungul celor 25 de ani de existenţă.   

 arbdd 1.JPG

Data Publicarii : 01.09.2015Citeste mai mult»

CULTURĂ PENTRU TOȚI!, cu sprijinul Consiliului Judeţean Tulcea

       Luni, 31august 2015, începând cu ora 11.00, la Sala Dobrogea a Consiliului Judeţean Tulcea, a avut  loc lansarea  proiectului Cultură pentru toți! , iniţiat de  Asociația Psihologilor Antreprenori Tulcea  şi finanțat de  Consiliul  Județean Tulcea . Proiectul face parte din programul finanţărilor nerambursabile din bugetul Judeţului Tulcea, pe anul 2015, Domeniul CULTURĂDin partea Consiliului Judeţean Tulcea la conferinţa de lansare a proiectului „Cultură pentru toţi” a participat consilierul preşedintelui, Mihai Nicolae, care a felicitat iniţiatorii pentru ideea deosebită, remarcând unicitatea acestui proiect în peisajul activităţilor finanţate de CJ Tulcea.

DSC_0749.JPG


Data Publicarii : 31.08.2015Citeste mai mult»

Finisaj expoziţie „Sincretism şi atemporalitate”

Vineri, 28 august 2015, Mihai Nicolae - consilierul preşedintelui Consiliului Judeţean Tulcea a participat la finisajul expoziţiei retrospectivă de gravură, desen, pictură şi acuarelă “Sincretism şi atemporalitate” a maestrului Ibrahima Keita, găzduită de Muzeul de Artă din Tulcea în perioada 19 iunie- 31 august 2015.

DSCN4796.JPG

 

Data Publicarii : 31.08.2015Citeste mai mult»

„Rowmania Fest”, cu vâslele pregătite pentru cea de-a V-a ediţie, la Tulcea

      Preşedintele Horia Teodorescu a participat în seara zilei de vineri, 28 august, pe Faleza municipiului, la deschiderea oficială a celei de-a V-a ediţii a evenimentului „Rowmania Fest”, organizat şi desfăşurat, ca în fiecare an, la Tulcea, la iniţiativa multiplului campion olimpic Ivan Patzaichin.

      Manifestarea a reunit prezenţa în municipiul nostru a ministrului Tineretului și Sporturilor, Gabriela Szabo, președintelui Autorității Naționale pentru Turism, Mirela Matichescu, a autorităților locale, alături de multiplul campion olimpic Ivan Patzaichin.rowmania 1.JPG

 

Data Publicarii : 01.09.2015Citeste mai mult»