Acest portal a fost realizat in cadrul proiectului "Dezvoltarea serviciilor electronice către cetăţeni şi mediul de afaceri din judeţul Tulcea" finantat prin Programul Operaţional Sectorial „Creşterea Competitivităţii Economice” - co-finanţat prin Fondul European de Dezvoltare Regională

ŞTIRI ŞI COMUNICATEISTORIC

Ziua internaţională a romilor – invitaţie la toleranţă

Miercuri, 8 aprilie, cu începere de la ora 11.00, Sala Mihail Kogălniceanu a Consiliului Judeţean Tulcea a fost locul de desfăşurare a manifestărilor prilejuite de Ziua Internaţională a romilor. Consiliul Judeţean Tulcea a fost reprezentat de vicepreşedintele Cosmin Călin Boiangiu.

ziua internationala a romilor.JPG

Data Publicarii : 08.04.2015Citeste mai mult»

Sistemul de management al deșeurilor din județul Tulcea, mai aproape de realitate

 

Miercuri, vicepreședintele Consiliului Județean Tulcea, Vasile Strat, a participat la conferința de progres din cadrul proiectului referitor la implementarea unui sistem de management integrat al deșeurilor pe raza județului (în special în Delta Dunării).
smid 1.jpg

Data Publicarii : 08.04.2015Citeste mai mult»

Speranțe pentru unitățile administrative teritoriale din județ: Din vară, primarii ar putea să mai primească bani de la bugetul de stat

 

Este una dintre veștile bune transmise de vicepreședintele Consiliului Județean Tulcea, Vasile Strat, în cadrul ședinței ACor care a avut loc vineri, de la ora 11.00, la sala Mihail Kogălniceanu din municipiu.

acor.jpg

Data Publicarii : 03.04.2015Citeste mai mult»