Acest website foloseşte cookie-uri. Navigând în continuare vă exprimaţi acordul asupra folosirii lor.
Cookie-ul folosit este ASPSESSIONID si expira la încheierea sesiunii de navigare.
Mai multe detalii...

Acest portal a fost realizat in cadrul proiectului "Dezvoltarea serviciilor electronice către cetăţeni şi mediul de afaceri din judeţul Tulcea" finantat prin Programul Operaţional Sectorial „Creşterea Competitivităţii Economice” - co-finanţat prin Fondul European de Dezvoltare Regională

ŞTIRI ŞI COMUNICATEISTORIC

Turneul International de Box - Centura Dunării, deschis oficial

​         Marti, 30 august, pe scena amenajată în Piaţa Civică, a avut loc deschiderea oficială a Turneului Internaţional de Box – masculin, tineret, Centura Dunării. La startul acestei competiţii s-au înscris loturile naţionale de tineret ale României, Muntenegrului, Serbiei, Republicii Moldova şi Scoţiei. Deschiderea oficială a fost oficiată în prezenţa multiplului campion mondial şi naţional Mihai Leu, cel care şi-a reamintit că, la Tulcea, în 1983, a devenit pentru prima dată campion naţional. Centura Dunării se desfăşoară pentru a doua oară la Tulcea, beneficiind de o finanţare consistentă de la Consiliul Judeţean Tulcea. La deschiderea oficială, din partea instituţiei judeţene, a fost prezent vicepreşedintele Consiliului Judeţean Tulcea, Dumitru Mergeani.

DSC_0919.JPG

 

Data Publicarii : 30.08.2016Citeste mai mult»

Start în a doua ediţie a Turneului Internaţional de Box Centura Dunării


Marţi, 30 august 2016, Sala Mihail Kogălniceanu a Consiliului Judeţean Tulcea a găzduit tragerea la sorţi a meciurilor ce se vor desfăşura în cadrul Turneului Internaţional de Box Centura Dunării, ediţia a II-a, 29 august – 4 septembrie. Evenimentul a conţinut şi o scurtă conferinţă de presă, la care a participat şi Preşedintele Consiliului Judeţean Tulcea, Horia Teodorescu. Domnia sa a salutat delegaţiile din Republica Moldova, Serbia, Muntenegru şi Scoţia şi şi-a exprimat speranţa că această ediţie va fi una superioară calitativ în comparaţie cu cea de anul trecut. 

DSC_0872.JPG


Data Publicarii : 30.08.2016Citeste mai mult»

Start pentru o nouă ediție Dichis’n’Blues

 Marți, 30 august 2016, președintele Horia Teodorescu a fost prezent  la conferința de deschidere a festivalului Dichis’n’Blues, implementat de Asociația Culturală înEXIL  cu sprijinul financiar al Consiliului Județean Tulcea.
 IMG_20160830_111650.jpg

Data Publicarii : 30.08.2016Citeste mai mult»

Consiliul Județean, susținător al folclorului tulcean

Luni, 29 august 2016, președintele Horia Teodorescu a participat la conferința de lansare a proiectului  „Folclor fără frontiere", inițiat de Asociaţia Culturală „Doruleţulși cofinanțat de  Consiliul Judeţean Tulcea.

DSC_0832.JPG

Data Publicarii : 29.08.2016Citeste mai mult»

Spartanii din Tulcea câştigă a VI-a ediţie a Festivalului Internaţional al Bărcilor cu Vâsle

 

După ce sâmbătă, 27 august, pe lacul Ciuperca, Spartanii au câştigat etapa locală, au primit dreptul de a reprezenta judeţul în finala de vâslit în canotci de 10+1. Duminică, Spartanii au câştigat şi seria din care au făcut parte la etapa naţională aşa că şi-au câştigat dreptul de a-şi apăra titlurile obţinute anterior. 

DSC_0826.JPG

Data Publicarii : 28.08.2016Citeste mai mult»