Acest website foloseşte cookie-uri. Navigând în continuare vă exprimaţi acordul asupra folosirii lor.
Cookie-ul folosit este ASPSESSIONID si expira la încheierea sesiunii de navigare.
Mai multe detalii...

Acest portal a fost realizat in cadrul proiectului "Dezvoltarea serviciilor electronice către cetăţeni şi mediul de afaceri din judeţul Tulcea" finantat prin Programul Operaţional Sectorial „Creşterea Competitivităţii Economice” - co-finanţat prin Fondul European de Dezvoltare Regională

ŞTIRI ŞI COMUNICATEISTORIC

Promovarea turismului rural la Bergamo, cu participarea unei delegații a Consiliului Județean Tulcea

​    O delegație a Consiliului Județului Județean Tulcea, condusă de consilierul Victor Chiriazic,  a participat la Conferința „Turism Durabil pentru Dezvoltare Rurală”, desfășurată în perioada 15-17 februarie, la Bergamo, provincia Lombardia, Italia. Evenimentul a constat într-o bogată serie de activităţi pe linia colaborării dintre specialiştii EuroGites (Federatia Europeana pentru Turism Rural), MER, ARE, Regiunea Lombardia si Ente Fiera Promoberg.  

      bergamo 1.JPG

Data Publicarii : 21.02.2017Citeste mai mult»

Consiliul Județean Tulcea, prezent la Târgul de Turism al României

O delegație a Consiliului Județean Tulcea a participat în perioada 16 – 19 februarie 2017, la ediția din acest an a Târgului de Turism al României, organizat în incinta Romexpo.

untitled.png

Data Publicarii : 20.02.2017Citeste mai mult»

Ruşii lipoveni din judeţul Tulcea au sărbătorit Masleniţa

​     Duminică, 19 februarie 2017, vicepreşedintele George Luchici a participat la sărbătoarea tradiţională Masleniţa, organizată de Comunitatea Ruşilor Lipoveni din România la Jurilovca.

16880630_1054913341320296_220368175_o.jpg

 

Data Publicarii : 20.02.2017Citeste mai mult»

ISU„Delta”, la ceas de evaluare a activității pe 2016

​    Vicepreședintele Consiliului Județean Tulcea, Dumitru Mergeani, a participat joi, 2 februarie 2017, la Sala „Mihail Kogălniceanu“, la evaluarea anuală a activității Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Delta” pe anul 2016.

    Alături de conducerea ISU „Delta”, la manifestarea solemnă au mai fost prezenți prefectul județului, Alexandru Cristian Iordan, șeful Serviciului de Ambulanță Tulcea, dr. Dumitru Vâlcu, directorul Filialei Tulcea a Crucii Roșii, Simona Covaliov, precum și toți șefii structurilor militarizate din județul nostru.

         IMG_2267.JPG

Data Publicarii : 02.02.2017Citeste mai mult»

Vicepreședintele Dumitru Mergeani, alături de credincioși la Hramul Bisericii „Sfinții Trei Ierarhi” din municipiu

    Vicepreședintele Consiliului Județean Tulcea, Dumitru Mergeani, a participat luni, 30  ianuarie, la Hramul Bisericii „Sfinții Trei Ierarhi” din municipiu. La Sfânta Liturghie, săvârșită cu acest prilej de preotul paroh Viorel Trofim alături de PS Visarion, Episcopul Tulcii și un sobor de preoți de la Episcopie, a participat și primarul Constantin Hogea precum și foarte mulți enoriași, veniți să-i sărbătorească pe Sfinții Trei Ierarhi - Vasile cel Mare, Ioan Gură de Aur și Grigorie Teologul. 

       IMG_2232.JPG

Data Publicarii : 30.01.2017Citeste mai mult»