Acest website foloseşte cookie-uri. Navigând în continuare vă exprimaţi acordul asupra folosirii lor.
Cookie-ul folosit este ASPSESSIONID si expira la încheierea sesiunii de navigare.
Mai multe detalii...

Acest portal a fost realizat in cadrul proiectului "Dezvoltarea serviciilor electronice către cetăţeni şi mediul de afaceri din judeţul Tulcea" finantat prin Programul Operaţional Sectorial „Creşterea Competitivităţii Economice” - co-finanţat prin Fondul European de Dezvoltare Regională

ŞTIRI ŞI COMUNICATEISTORIC

„Cadastrul, pe înțelesul tuturor”, în dezbatere publică la Tulcea

     Vicepreședintele Consiliului Județean Tulcea, Vasile Strat, a participat, joi, 5 mai 2016, la dezbaterea intitulată „Cadastrul, pe înțelesul tuturor – Nouă chiar ne pasă!”. Evenimentul s-a desfășurat la Sala „Mihail Kogălniceanu” a Consiliului Județean și a fost organizat de Radio România „Antena Satelor” în cadrul proiectului național cu același nume, realizat  în colaborare cu Centrul „PIFCA” Timișoara și „AEF” România.

  cadastru 1.JPG 

Data Publicarii : 05.05.2016Citeste mai mult»

Ziua veteranilor de război

 

Joi, la biserica „Nașterea Maicii Domnului“ din municipiul Tulcea, a avut loc un ceremonial militar și religios dedicat Zilei Veteranilor de război.
DSC_0944.JPG
 

Data Publicarii : 28.04.2016Citeste mai mult»

Președintele Consiliului Județean, Horia Teodorescu: „Portul Tulcea trebuie să treacă în administrare locală!“

 

Șeful administrației județene a transmis, joi, în timpul ședinței ordinare a Legislativului, un mesaj clar legat de portul și faleza Tulcea: „Mai puțin contează dacă portul va fi administrat de Consiliul Județean Tulcea sau de Primăria Municipiului. Important este faptul că portul trebuie să treacă în administrare locală!“.
FALEZA PORT TULCEA.jpg
 

Data Publicarii : 28.04.2016Citeste mai mult»

Programul Operațional pentru Pescuit și Afaceri Maritime (POPAM) 2014-2020, lansat oficial la Tulcea

În prezența secretarului de stat Simona Man, din cadrul Ministerului Agriculturii și Dezvoltării Rurale, Direcția Generală Pescuit – Autoritate de Management pentru Programul Operațional pentru Pescuit și Afaceri Maritime a organizat, joi, Conferința de lansare a POPAM 2014-2020.
DSC_0535.JPG


 

Data Publicarii : 21.04.2016Citeste mai mult»