Acest website foloseşte cookie-uri. Navigând în continuare vă exprimaţi acordul asupra folosirii lor.
Cookie-ul folosit este ASPSESSIONID si expira la încheierea sesiunii de navigare.
Mai multe detalii...

Acest portal a fost realizat in cadrul proiectului "Dezvoltarea serviciilor electronice către cetăţeni şi mediul de afaceri din judeţul Tulcea" finantat prin Programul Operaţional Sectorial „Creşterea Competitivităţii Economice” - co-finanţat prin Fondul European de Dezvoltare Regională

ŞTIRI ŞI COMUNICATEISTORIC

Misiune medicală sprijinită de Consiliul Județean, încheiată cu succes

     În perioada 5-27 septembrie 2016, la Centrul Medical C&T s-a desfășurat o misiune de asistență în medicina tradițională chineză, demers sprijinit de Consiliul Județean Tulcea și Municipalitatea din Suzhou, și coordonat  de dr. Jiang Yawen și dr. Ji Lingling, specialiste în acupunctură în cadrul Spitalului de Medicină Tradițională Chineză din Suzhou.
foto 2.JPG

 

 

Data Publicarii : 27.09.2016Citeste mai mult»

Reducerea poluării cu nutrienţi, în dezbatere publică la Tulcea


Ministerul Mediului, Apelor și Pădurilor a organizat  joi, 22 septembrie 2016, la Sala Mihail Kogălniceanu a Consiliului Județean Tulcea, o analiză a  cadrului normativ referitor la reducerea poluării cu nitrați, a măsurilor pentru prevenirea poluării și a  surselor de finanțare pentru investițiile care susțin aceste demersuri.

IMG_0163.JPG


Data Publicarii : 22.09.2016Citeste mai mult»

Oportunități de investiții și afaceri în județul Tulcea, în dezbatere la nivel internațional

​    Vicepreședintele Consiliului Județean Tulcea, George Luchici, a participat miercuri, 21 septembrie 2016, la întâlnirea de lucru prilejuită de vizita la Tulcea a unei delegații externe la nivel înalt, în cadrul unei acțiuni la nivel national derulate de Avangarde Group România.

       avangarde a.JPG

Data Publicarii : 21.09.2016Citeste mai mult»