Acest website foloseşte cookie-uri. Navigând în continuare vă exprimaţi acordul asupra folosirii lor.
Cookie-ul folosit este ASPSESSIONID si expira la încheierea sesiunii de navigare.
Mai multe detalii...

Acest portal a fost realizat in cadrul proiectului "Dezvoltarea serviciilor electronice către cetăţeni şi mediul de afaceri din judeţul Tulcea" finantat prin Programul Operaţional Sectorial „Creşterea Competitivităţii Economice” - co-finanţat prin Fondul European de Dezvoltare Regională

ŞTIRI ŞI COMUNICATEISTORIC

​Delegație a Ministerului Apelor și Pădurilor, în reuniune de lucru la Consiliul Județean

   Vineri, 20 aprilie, la Sala Dobrogea, președintele Consiliului Județean, Horia Teodorescu a primit o delegație a Ministerului Apelor și Pădurilor, condusă de secretarul de stat Adriana Petcu. Vizita delegației ministeriale s-a desfășurat în contextul organizării la Constanța, în perioada 30-31 mai 2019, a reuniunii directorilor generali în domeniu apă și mediu marin, programul reuniunii cuprinzând și o întâlnire de lucru în Delta Dunării.

IMG_3074.JPG


Data Publicarii : 20.04.2018Citeste mai mult»

​Petre Badea este noul vicepreședinte al Consiliului Județean Tulcea

  Vineri, 20 aprilie, a avut loc ședința ordinară a Consiliului Județean Tulcea, în urma căreia a fost ales un nou vicepreședinte în persoana consilierului județean Petre Badea.​

prezidiu.jpg


Data Publicarii : 20.04.2018Citeste mai mult»

​Încă un pas pe calea înfrățirii: Delegație a Consiliului Raional Soroca, primită de președintele Horia Teodorescu

​       Președintele Consiliului Județean Tulcea, Horia Teodorescu, a primit miercuri, 18 aprilie, la Sala Dobrogea, o delegație a Consiliului Raional Soroca, Republica Moldova, condusă de președintele Ghenadie Muntean. Din delegația moldovenească au mai făcut parte Grigore Bucătaru, șef Serviciul Cultură și Tudor Moraru, șeful Direcției Raionale a Agenției pentru Siguranța Alimentelor. La întâlnire au mai participat prefectul Lucian Furdui, vicepreședintele Consiliului Județean Tulcea, Dumitru Mergeani, administratorul public al județului Vasile Strat, viceprimarul municipiului, Petre Marinescu și managerul Centrului Cultural „Jean Bart“, Ionuț Paul Ștefan.

      Vizita delegației Consiliului Raional Soroca reprezintă o etapă a procesului de semnare a unei înțelegeri de cooperare între județul nostru și raionul din Republica Moldova, în ședința Consiliului Județean din această săptămână fiind supus dezbaterii un proiect de hotărâre în acest sens al Legislativului județean.

IMG_3032.JPG


Data Publicarii : 18.04.2018Citeste mai mult»