Acest website foloseşte cookie-uri. Navigând în continuare vă exprimaţi acordul asupra folosirii lor.
Cookie-ul folosit este ASPSESSIONID si expira la încheierea sesiunii de navigare.
Mai multe detalii...

Acest portal a fost realizat in cadrul proiectului "Dezvoltarea serviciilor electronice către cetăţeni şi mediul de afaceri din judeţul Tulcea" finantat prin Programul Operaţional Sectorial „Creşterea Competitivităţii Economice” - co-finanţat prin Fondul European de Dezvoltare Regională

ŞTIRI ŞI COMUNICATEISTORIC

Comunicat

 În conformitate cu prevederile instrucțiunilor „F.T. 13 - Organizarea și funcționarea poligoanelor Forțelor terestre, Măsurile de siguranță a tragerilor/2018”, vă aducem la cunoștință că în perioada 05-09.12.2022, între orele 08.00-23.59, 12-16.12.2022 între orele 08.00-23.59 , în poligonul Babadag, situat între loc. Enisala și loc. Sălcioara pe DJ 222, se execută trageri cu muniție de război, ziua și noaptea​.

Data Publicarii : 05.12.2022Citeste mai mult»

Peste o sută de elevi din Deltă, instruiți în turism și ospitalitate în cadrul unui proiect european

​     Administratorul public al județului, Dumitru Mergeani, a participat marți, 22 noiembrie, la conferința de încheiere a proiectului „Stagii de practică pentru elevi în Deltă”, implementat de Complex Delta SRL. Inițiativa, implementată prin POCU, s-a derulat pe perioada a doi ani, și a avut ca obiectiv general creșterea gradulului de angajabilitate a elevilor din teritoriul ITI Delta Dunării, prin participarea a peste 100 de elevi la programe de învățare la locul de muncă.

        IMG_7021.JPG

Data Publicarii : 22.11.2022Citeste mai mult»

Dezbatere pe tema schimbărilor climatice

Administratorul public al județului Tulcea, Dumitru Mergeani, a participat, astăzi, la ședința Colegiului prefectural în cadrul căreia a fost dezbătut impactul schimbărilor climatice pe termen mediu și lung și a fost prezentat proiectul NEVERMORE, implementat de Instituția Prefectului – Județul Tulcea, cu sprijin financiar asigurat prin programul Orizont Europa.

IMG_6988.JPG

Data Publicarii : 22.11.2022Citeste mai mult»