Acest website foloseşte cookie-uri. Navigând în continuare vă exprimaţi acordul asupra folosirii lor.
Cookie-ul folosit este ASPSESSIONID si expira la încheierea sesiunii de navigare.
Mai multe detalii...

Acest portal a fost realizat in cadrul proiectului "Dezvoltarea serviciilor electronice către cetăţeni şi mediul de afaceri din judeţul Tulcea" finantat prin Programul Operaţional Sectorial „Creşterea Competitivităţii Economice” - co-finanţat prin Fondul European de Dezvoltare Regională

ŞTIRI ŞI COMUNICATEISTORIC

​Împreună promovăm destinația turistică Județul Tulcea

 Vă adresăm rugămintea de a veni alături de noi într-un demers comun de relansare a turismului în județul Tulcea. Anul 2020 a fost unul compromis de pandemia de Coronavirus dar, privind cu speranță spre viitor, ne dorim să realizăm o expoziție on-line de promovare a județului. De data aceasta, toate fotografiile vor fi realizate de dumneavoastră.
vizitati tulcea.bmp

Data Publicarii : 05.03.2021Citeste mai mult»

​Comunicat

​   Conform prevederilor Legii nr. 448/2006, privind protecția și promovarea drepturilor persoanelor cu handicap, s-a încheiat un Protocol de colaborare între Asociația  Nevăzătorilor din România – Filiala  Județeană Tulcea și Consiliul Județean Tulcea la data de 31.01.2018 cu posibilitatea de prelungire prin act aditional anual. 

Data Publicarii : 02.03.2021Citeste mai mult»

Consiliul Județean Tulcea organizează concursul „Descoperă Tulcea prin ochii copiilor”

  Consiliul Județean Tulcea organizează concursul cu premii cu tema „Descoperă Tulcea prin ochii copiilor”, destinat celor mai tineri cetățeni ai județului, care să ilustreze cele mai importante puncte de atracție ale județului Tulcea.

afis descopera tulcea.jpg

Data Publicarii : 08.02.2021Citeste mai mult»