Acest website foloseşte cookie-uri. Navigând în continuare vă exprimaţi acordul asupra folosirii lor.
Cookie-ul folosit este ASPSESSIONID si expira la încheierea sesiunii de navigare.
Mai multe detalii...

Acest portal a fost realizat in cadrul proiectului "Dezvoltarea serviciilor electronice către cetăţeni şi mediul de afaceri din judeţul Tulcea" finantat prin Programul Operaţional Sectorial „Creşterea Competitivităţii Economice” - co-finanţat prin Fondul European de Dezvoltare Regională

ŞTIRI ŞI COMUNICATEISTORIC

​Proiectul „Infrastructură transfrontalieră de sănătate“, lansat și la Izmail

 Vineri, 19 iulie 2019, președintele Consiliului Județean Tulcea, Horia Teodorescu a participat, la Izmail, la conferința de lansare a proiectului „Infrastructură transfrontalieră de sănătate“, la invitația primarului orașului Izmail, Andrii Abramchenko.

WhatsApp Image 2019-07-19 at 12.13.16.jpeg

Data Publicarii : 19.07.2019Citeste mai mult»

ASE București va avea din nou centru teritorial la Tulcea

      Facultatea de Economie Agroalimentară şi a Mediului din cadrul Academiei de Studii Economice din Bucureşti organizează programul de studii universitare de licență la distanță „Economie Agroalimentară și a Mediului” Tulcea, cu o durată de trei ani. Cursurile se vor desfășura în zilele de vineri după-amiază și sâmbătă., la Colegiul Economic ”Delta Dunării” Tulcea.

      DOC040719-page-001.jpgData Publicarii : 19.07.2019Citeste mai mult»

Vicepreședintele Petre Badea a participat la deschiderea Simpozionului „Dimitrie Gerota”

 
   Joi, 4 iulie, la Hotel Esplanada, de la orele 08.00, a avut loc deschiderea Simpozionului medical Dimitrie Gerota”. La deschiderea evenimentului au participat vicepreședintele Consiliului Județean Tulcea, Petre Badea, Prefectul Lucian Furdui, viceprimarul Andaluzia Luca, precum și numeroși reprezentanți ai mediului academic medical.

                      DSC_0236.JPG

Data Publicarii : 09.07.2019Citeste mai mult»