Acest website foloseşte cookie-uri. Navigând în continuare vă exprimaţi acordul asupra folosirii lor.
Cookie-ul folosit este ASPSESSIONID si expira la încheierea sesiunii de navigare.
Mai multe detalii...

Acest portal a fost realizat in cadrul proiectului "Dezvoltarea serviciilor electronice către cetăţeni şi mediul de afaceri din judeţul Tulcea" finantat prin Programul Operaţional Sectorial „Creşterea Competitivităţii Economice” - co-finanţat prin Fondul European de Dezvoltare Regională

ŞTIRI ŞI COMUNICATEISTORIC

Teatrul și Școlile Dunărene – O strategie dunăreană, Ediția I

Universitatea Naţională de Artă Teatrală şi Cinematografică Bucureşti, împreună cu Academia de Teatru şi Film „Athanor” din Passau – Germania prezintă proiectul pilot „Întâlniri Teatrale la Sulina”, care se va desfășura în perioada 31 august - 4 septembrie 2017. Proiectul este realizat cu sprijinul Institutului Cultural Român, al Consiliului Judeţean Tulcea şi Primărei oraşului Sulina, în calitate de co-organizatori.
afis sulina2.jpg

Data Publicarii : 16.08.2017Citeste mai mult»

Ziua Marinei, sărbătorită la Tulcea

 

Marți, președintele Consiliului Județean Tulcea, Horia Teodorescu și vicepreședintele Consiliului Județean Tulcea, Dumitru Mergeani, au participat la manifestările organizate în portul Tulcea cu ocazia Zilei Marinei.
IMG_5805.JPG

 

 

 

Data Publicarii : 15.08.2017Citeste mai mult»

Ziua Eroilor Marinari- comemorată prin ceremonial militar şi religios

      Luni, 14 august 2017, la Cimitirul Eroilor din municipiul Tulcea a avut loc un dublu ceremonial , militar şi religios, pentru comemorarea eroilor marinari. Consiliul Judeţean Tulcea a fost reprezentat la eveniment de vicepreşedintele Dumitru Mergeani, care a transmis celor prezenţi mesajul preşedintelului Horia Teodorescu.

IMG_5727.JPG

Data Publicarii : 14.08.2017Citeste mai mult»

Final de gală pentru "Peştişorul de Aur"

Vineri seara, scena din Piaţa Civică a găzduit ceremonia de premiere a Festivalului Concurs Internaţional de Folclor "Peştişorul de Aur".

IMG_5710.JPG

 

 

Data Publicarii : 11.08.2017Citeste mai mult»

COMUNICAT cu privire la Organizarea şi Funcţionarea Poligoanelor Fortelor Terestre de siguranţă a tragerilor pe raza judeţului Tulcea

         În perioada 16.08-31.08.2017 între orele 08.00-23.00, în poligonul Babadag  situat  între loc. Enisala şi loc. Sălcioara pe DJ222, se execută trageri  ziua şi noaptea, conform adresei Ministerului Apărării Naţionale - Unitatea Militară 02025 Babadag. Circulaţia pe DJ222 între localitatea Enisala şi localitatea Sălcioara va fi restricţionată prin amplasarea a două bariere. Pentru rezolvarea unor situaţii de urgenţă se va lua legatura în mod obligatoriu cu Poligonul de tragere Babadag  la numerele de telefon 0240/562805:  0745736741.
În vederea respectării măsurilor de siguranţă a tragerilor, pentru buna desfăşurare a activităţilor în perioada şi la intervalele  orare mai sus menţionate , să se foloseasca ca ruta alternativă de circulaţie între localitatea Babadag şi localitatea Sălcioara ruta: BABADAG-DN 22- localitatea CEAMURLIA DE JOS – localitatea JURILOVCA-DJ222- loc.SALCIOARA   (şi retur).

 

 

 

Data Publicarii : 11.08.2017Citeste mai mult»