Acest website foloseşte cookie-uri. Navigând în continuare vă exprimaţi acordul asupra folosirii lor.
Cookie-ul folosit este ASPSESSIONID si expira la încheierea sesiunii de navigare.
Mai multe detalii...

Acest portal a fost realizat in cadrul proiectului "Dezvoltarea serviciilor electronice către cetăţeni şi mediul de afaceri din judeţul Tulcea" finantat prin Programul Operaţional Sectorial „Creşterea Competitivităţii Economice” - co-finanţat prin Fondul European de Dezvoltare Regională

ŞTIRI ŞI COMUNICATEISTORIC

Județul Tulcea, în fața provocărilor unui nou mandat în Biroul Politic al ARE

       Județul Tulcea, prin vicepreședintele Dumitru Mergeani, a fost a ales să reprezinte România pentru un nou mandat în cadrul Biroului Politic al Adunării Regiunilor Europene (ARE). Alegerile au avut loc în cadrul lucrărilor Adunării Generale a acestui prestigios organism european, desfășurate în zilele de 23 și 24 mai, la Lillehammer, Norvegia. La acest eveniment, Consiliul Județean Tulcea a fost reprezentat de o delegație condusă de vicepreședintele Dumitru Mergeani, secretarul județului, Marius Cristi Mihai, și Nicolae Cernătescu, consilierul președintelui CJ Tulcea, Horia Teodorescu.

         foto 2.jpg

Data Publicarii : 25.05.2018Citeste mai mult»

O nouă ediție a Conferinței regionale a medicilor de familie, la Tulcea

​    Joi, 24 mai, vicepreședintele Consiliului Județean Tulcea, Petre Badea a participat la deschiderea Conferinței Regionale de Medicină de Familie, aflată la cea de a doua ediție și organizată de Asociația „Grupul Medicilor de Familie“ Tulcea.

IMG_4922.jpg


Data Publicarii : 24.05.2018Citeste mai mult»

​Ședința Comitetului de Monitorizare a Programului Operațional Regional, la Tulcea

 Președintele Consiliului Județean Tulcea, Horia Teodorescu, a participat miercuri, 23 mai, la Sala Mihail Kogălniceanu, la ședința Comitetului de Monitorizare a Programului Operațional Regional 2014-2020, în cadrul căreia s-a prezentat stadiul implementării programului operațional pe fiecare axă prioritară și pe tipuri de instrumente financiare (ITI Delta Dunării, SUERD).

IMG_4679.jpg


Data Publicarii : 23.05.2018Citeste mai mult»

Forum de monitorizare pentru ITI Delta Dunării, cu reprezentanți ai Comisiei Europene

​    Președintele Consiliului Județean Tulcea, Horia Teodorescu a participat marți, 22 mai,  la lucrările Forumului de Monitorizare pentru ITI Delta Dunării, alături de reprezentanți ai Comisiei Europene, în frunte cu Carsten Rasmussen, șeful Unității România a  Departamentului pentru politică regională și urbană, ai Autorității de Management POR, dar și ai autorităților publice centrale și locale.

IMG_4636.jpg


Data Publicarii : 23.05.2018Citeste mai mult»