Acest website foloseşte cookie-uri. Navigând în continuare vă exprimaţi acordul asupra folosirii lor.
Cookie-ul folosit este ASPSESSIONID si expira la încheierea sesiunii de navigare.
Mai multe detalii...

Acest portal a fost realizat in cadrul proiectului "Dezvoltarea serviciilor electronice către cetăţeni şi mediul de afaceri din judeţul Tulcea" finantat prin Programul Operaţional Sectorial „Creşterea Competitivităţii Economice” - co-finanţat prin Fondul European de Dezvoltare Regională

ŞTIRI ŞI COMUNICATEISTORIC

Dezvoltarea durabilă a Deltei Dunării, dialog sub patronajul Ministerului Cercetării și Inovării

​      Vineri, 15 decembrie 2017, Sala Mihail Kogălniceanu a Consiliului Județean Tulcea a găzduit <<Dialogurile părților interesate privind strategiile de dezvoltare durabilă>>  pentru Delta Dunării. 

IMG_9121.JPG


Data Publicarii : 15.12.2017Citeste mai mult»

„Sistem de Management Integrat al Deșeurilor”, un proiect finalizat cu brio în județul Tulcea

​    Vicepreședintele Consiliului Județean, Dumitru Mergeani, a participat miercuri, 13 decembrie 2017, la conferința de încheiere a proiectului „Sistem de Management Integrat al Deșeurilor în Județul Tulcea”. Evenimentul a avut loc la sala de conferințe a Hotelului „Delta” și a reunit prezența tuturor membrilor echipei de proiect precum și a reprezentanților administrative ai localităților beneficiare.

         IMG_9053.JPG

Data Publicarii : 13.12.2017Citeste mai mult»

Daruri pentru micuții internați pe Secția de Pediatrie a Spitalului Județean de Urgență Tulcea

Copiii aflați în spitalul tulcean, internați în secția de Pediatrie, au primit, miercuri, vizita reprezentanților Consiliului Județean Tulcea, care au adus punguțe pline cu dulciuri  cu ocazia sărbătorilor de iarnă.
IMG_9032.JPG

Data Publicarii : 13.12.2017Citeste mai mult»

Evrica 2.0 – Educație pentru Viață și Responsabilizare Individuală

Marți, 12 decembrie, cu începere de la ora 15.00, Sala de Ședințe a Inspectoratului Școlar Județean Tulcea a găzduit o întâlnire prevăzută în calendarul proiectului Evrica 2.0. Implementat de Fundația Tineri pentru Tineri, în parteneriat cu Ministerul Educației Naționale, beneficiind de finanțare din partea Crucii Roșii Elvețiene, proiectul are ca grup țintă tineri din 15 județene. Scopul este acela de a îndruma tinerii către un  comportament responsabil prin oferirea unui program structurat și complet adaptat la nevoile reale ale acestora.
prima.JPG

Data Publicarii : 13.12.2017Citeste mai mult»

Exemple de bună practică pentru evitarea mortalității la păsări prin electocutare

​Marți, 12 decembrie 2017, cu începere de la ora 10.00, Sala de Conferințe Toma Caragiu a Hotelului Delta a găzduit un seminar în cadrul  proiectului DANUBEparksCONNECTED - Rețeaua de Arii Protejate Dunărene, un Coridor de Habitate al Dunării aprobat pentru finanțare în cadrul primului apel de proiecte din Programul Transnațional Dunărea.

DSC_0683.JPG

 

Data Publicarii : 12.12.2017Citeste mai mult»

Gala Sportului Tulcean, ediția 2017

Marți dimineață, președintele Consiliului Județean Tulcea, Horia Teodorescu, a participat la Gala sportului tulcean, ediția pentru acest an, eveniment care a avut loc la sala mare a Teatrului „Jean Bart“ din municipiul Tulcea.
IMG_8947.JPG

Data Publicarii : 12.12.2017Citeste mai mult»

Dublă lansare de carte marca ICEM

Sâmbătă, 9 decembrie, cu începere de la ora 11, la Casa Avramide, vicepreședintele Consiliului Județean Tulcea a participat la lansarea editorială a volumului 15 al revistei Peuce.  În cadrul aceluiași eveniment,  a fost lansat și volumul special  intitulat <<Omul, Fluviul și Marea. Studii de arheologie și istorie în onoarea lui Florin Topoleanu la a 65-a aniversare>>.
DSC_0652.JPG

Data Publicarii : 11.12.2017Citeste mai mult»

​​​Baladele Deltei, la 20 de ani

 

Duminică seara, începând cu ora 18.00, la sala mare a Teatrului Jean Bart a avut loc un spectacol aniversar, care marchează împlinirea a 20 de ani de activitate în cadrul Ansamblului Artistic Profesionist „Baladele Deltei“.
IMG_8905.JPG

 
 

 

 

Data Publicarii : 11.12.2017Citeste mai mult»

​​A fi voluntar este cea mai clară dovadă de altruism!

​Sâmbătă, 9 decembrie, cu începere de la ora 09.30, Sala de Spectacole a Centrului Cultural Jean Bart Tulcea a găzduit Gala Voluntarului Tulcean, eveniment finanțat de Consiliul Județean Tulcea. Manifestarea, constituită sub forma unui spectacol, a beneficiat de prezența numeroasă a voluntarilor din Tulcea.  Prezent la eveniment vicepreședintele George Luchici, a mulțumit tuturor voluntarilor pentru aportul pe care îl au la evenimentele la care participă:
DSC_0605.JPG

 

 

Data Publicarii : 11.12.2017Citeste mai mult»

Mos Nicolae a ajuns în satele din Delta Dunării

Președintele Consiliului Județean Tulcea, Horia Teodorescu, a vizitat, miercuri dimineață, școlile și grădinițele din mai multe localități ale Deltei Dunării, pentru a le duce celor mici daruri din partea lui Moș Nicolae.

 IMG_8696.JPG

Data Publicarii : 06.12.2017Citeste mai mult»